Jaké informace shromažďujeme?

Sbíráme od vás informace, když se zaregistrujete na našich stránkách nebo vkládáte objednávku.

Při objednávce nebo registraci na našem webu můžete být vyzváni k zadání těchto údajů: jméno, e-mailová adresa. Můžete naše stránky navštívit také anonymně.


K čemu používáme vaše informace?

Veškeré informace, které nám poskytujete, mohou být použity jedním z následujících způsobů:

• K přizpůsobení vaší praxe

(Vaše informace nám pomáhají lépe reagovat na vaše individuální potřeby)

• Ke zlepšení našich stránek

(Neustále se snažíme zlepšovat naše webové stránky na základě informací a zpětné vazby, kterou od vás obdržíme)

• Pro zlepšení služeb zákazníkům

(Vaše informace nám pomáhají efektivněji reagovat na Vaše požadavky a potřeby)

• Pro zpracování transakcí

Vaše osobní údaje, ať už veřejné nebo soukromé, se nebudou prodávány, vyměňovány, přenášeny nebo poskytovány jakékoli další společnosti z jakéhokoli důvodu, bez vašeho souhlasu, pro jiné účely než než specifické účely doručování zakoupeného výrobku nebo služby.

• Pro periodické zasílání e-mailů

E-mailová adresa uvedená při zpracování může být použita k zasílání informací a aktualizací týkající se Vaší objednávky. Stejně tak i přijímání občasných novinek a aktualizací vztahujících se k souvisejícím produktům nebo službám, atd.


Jak chráníme vaše informace?

Realizujeme celou řadu bezpečnostních opatření, která mají zajistit bezpečnost vašich osobních údajů při zadání objednávky.

Nabízíme využití zabezpečeného serveru. Všechny předávané citlivé/kreditní informace jsou přenášeny prostřednictvím Secure Socket Layer (SSL) a zašifrovány tak, aby byly přístupné pouze oprávněným osobám se zvláštním oprávněním pro přístup k těmto údajům.

Po transakci nebudou vaše osobní údaje vedeny v evidenci déle než 60 dnů.


Používáme cookies?

Ano (Cookies jsou malé soubory, které stránky nebo jejich provozovatelé přenáší na pevný disk Vašeho počítače přes webový prohlížeč (pokud to povolíte), a které umožňují stránkám nebo poskytovatelům služeb rozpoznat prohlížeč a získávat a pamatovat si určité informace)

Používáme cookies, aby nám pomohly uložit a zpracovat položky ve vašem nákupním košíku.

Pokud chcete, můžete si vybrat, zda vás bude počítač varovat pokaždé, když se bude cookie zaslána, nebo si můžete vypnout přijímání všech cookies pomocí nastavení prohlížeče. Jako u většiny internetových stránek, pokud přijímání cookies vypnete, některé z našich služeb nebudou fungovat správně. Nicméně stále můžete pro objednání kontaktovat náš zákaznický servis.


Poskytujeme jakékoliv informace jiným stranám?

Neprodáváme nebo jinak převádíme vaše osobní údaje třetím stranám. To nezahrnuje důvěryhodné třetí strany, které nám pomáhají v provozu naše webové stránky a podnikání, nebo nám poskytují služby, pokud se smluvní strany dohodly, že budou tyto informace důvěrné. Neosobní informace o návštěvnících mohou být poskytnuty jiným osobám pro účely marketingy, reklamy nebo jiné použití.


Váš souhlas

Používáním našich stránek souhlasíte s naší politikou ochrany osobních údajů.


Změny politiky ochrany osobních údajů

Pokud se rozhodneme změnit naše zásady ochrany osobních údajů, zveřejníme tyto změny na této stránce.



Veškeré informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.